Smuk og flot farvebehandling

Naturligt look med Balayage

Vi har stor erfaring med, at lysne håret med balayage og give en smuk forvandling. Har du lyst til at få et nyt look, med fine lyse spidser, kan du derfor trygt kigge forbi hos Frisør Græsborg.
Drømmer du om at lysne dit hår, uden hele tiden at få grimme udgroninger? Så er balayage en rigtig god metode for dig. Mange af vores kunder henvender sig med et ønske om netop denne farvebehandling, idet den giver et naturligt look, som er nemt at holde vedligeholde.
Før
Efter

Balayage farvebehandling

Ønsker du det naturlige look?
Så book tid til en balayage hos Frisør Græsborg.
Z
Balayage kommer af fransk og betyder “strøg”
Z
Med en pensel påføres farven i fri hånd, direkte på håret, for et naturligt look
Z
Farven lægges så den går fra lys i bunden til mørk op mod rødderne
Z
Du får ingen tydelig udgroning, da overgangen er så naturlig
Z
Du behøver ikke at genopfriske dit farvning så ofte, grundet den blide overgang

Varianter af balayage

Balayage kan laves i flere varianter, alt efter dine ønsker og hvilke farver der passer dine egne toner. Det populære valg er den helt mørke bund, som går ud i lyse spidser, eller en knap så farvet bund, som giver et endnu mere naturligt look. Teknikken er dog i bund og grund den samme, det er blot farverne, samt hvor dramatisk en overgang der ønskes, der varierer.

Uanset om du har lyst eller mørkt, kort eller langt, krøllet eller glat hår, kan du opnå et smukt look med balayage. Tag en snak med os om dine ønsker, så finder vi sammen de farver der passer dig.

Balayage er nemt at holde

Årsagen til, at balayage er så naturligt, er metoden for behandlingen, hvor farven i fri hånd påføres lidt “tilfældigt”, for at skabe naturligt spil. Ved almindelige reflekser eller striber, kan overgangen virke mere brat, hvilket gør at du hurtigere vil føle behov for, at genopfriske farven.

Modsat er balayage let at holde, da bunden kan gro et godt stykke, før du behøver at farve håret igen. Hårets farve vil minde om naturens egen afblegning, som du måske kender efter en sommer i solen. Her vil håret på samme måde være mørkt i toppen og lysnet i spidserne.