Fylde og struktur

Få smukke permanente krøller

Skal der ske noget nyt med dit look, så kan permanente krøller give dig en kæmpe forvandling. Måske har du glat hår fra naturens side og har altid drømt om fyldige og smukke krøllede lokker. Det kan du heldigvis opnå ved, at få lavet permanente krøller.

Vi har stor erfaring med, at lave permanente krøller og lave dem helt efter dine ønsker.
Krøllerne kan både laves som naturlige krøller, eller som fine koncentreret slangekrøller. Begge dele vil forandre dit look markant og give mere fylde og struktur til dit hår.

Om permanente krøller

Ønsker du mere fylde og struktur?
Så book tid til permanente krøller hos Frisør Græsborg.
Z
Permanente krøller giver håret mere fylde og struktur
Z
Krøllerne laves med specielle kemiske væsker, som påføres før håret rulles op i curlers
Z

Du kan vælge at få naturlige krøller, eller små fine slangekrøller

Z
Holdbarheden af de permanente krøller er oftest et par måneder
Z
Vi laver krøllerne efter helt efter dine ønsker og dit hårs naturlige struktur
Z
Du vil opleve, at håret er mere krøllet i starten og med tiden vil glide mere ud

Permanente krøller er tilbage

Du kender måske permanente krøller, fra 80’erne og 90’erne og husker tilbage på dem som et lidt for kunstigt udseende. I dag er teknikkerne forbedret markant og permanente krøller trender igen, denne gang med et langt mere naturligt look.

Er du en af dem der altid har drømt om krøllede lokker, skal du derfor ikke være bange for at sætte dig i stolen hos os. Vi sørger for at give dig den fylde du ønsker dig, men med et flot og naturligt resultat, som var det dine egne krøller.

Vågn op med fyldige permanente krøller

Er du typen der krøller håret hver dag, for at opnå fylde, er der hjælp at hente hos os. Med vores behandlinger skaber vi permanente krøller, som giver dig fylde og volumen. Ved en permanent behandling ændres hårets struktur, hvilket er med til at skabe den større fylde.

Udover at vi har stor erfaring i permanente krøller, har vi også mange års erfaring i klip og styling af krøller. Derfor kan du komme til os, når du ønsker vejledning i at pleje og sætte dine nye krøller.