Frisørsalon i København

Om frisør Græsborg

Græsborg, med sin stolte historie på over 32 år, har gennemgået en spændende transformation i de senere år. I 2019 overtog Rasmus salonen og begyndte at forme den i overensstemmelse med sin egen vision, samtidig med at han bevarer den velkendte og elskede hyggelige atmosfære. Central for Rasmus’ indsats er ønsket om at skabe en salon, der stråler mangfoldighed og inklusion, hvor der er plads til alle. 
Salonens fokus forbliver på kundens behov og ønsker, og vi tilbyder stadig de samme professionelle frisørtjenester af høj kvalitet. Samtidig arbejder vi konstant på at forbedre og tilpasse sig de seneste trends og teknikker i frisørbranchen.
Z

God beliggenhed lige ved Nordhavn station

Z

Herre, dame og børneklip i én salon

Z

Forkælelse af alle typer kunder

Rasmus Græsborg

Overtog salonen i 2019 efter at have arbejdet med den tidligere ejer i 6 år. Han har arbejdet i salonen siden 2013 og har over 10 års erfaring som frisør og 20 års erfaring som make-up artist. Han tager sig både af farve, klipninger, permanent, styling og make-up i salonen. Tager også ud af salonen ved særlige lejligheder.
Rasmus har fulgt modebranchen i over 20 år og holder sig orienteret med nye tendenser og trends.
Hos Græsborg for du en professionel og individuel vurdering er dine muligheder.

Oda

Jeg er stolt af at kunne præsentere vores mest pelsede og charmerende teammedlem: Oda. Mød vores pelsede hjertevarmer, der spreder glæde og smil til alle vores kunder. Oda er her for at skabe en afslappet og venlig atmosfære samt hilser dig velkommen hver gang.