Frisørsalon i København

Om frisør Græsborg

Frisør Hos Marianne har eksisteret i over 32 år, og Rasmus Græsborg og Lin har begge været ansat i salonen i mange år. Rasmus Græsborg overtog salonen i 2019 og er nu ved at gøre den til sin egen, dog med fokus på samme hyggelige stemning. Det er vigtigt at salonen bærer præg af den mangfoldighed som de ønsker at udtrykke. Det skal være en salon hvor der er plads til alle,

Z

God beliggenhed lige ved Nordhavn station

Z

Herre, dame og børneklip i én salon

Z

Forkælelse af alle typer kunder

Rasmus Græsborg

Rasmus overtog salonen i 2019, efter have været ansat Hos Marinna i mange år. Han har 20 års erfaring inde for hår og Make up, og 10 års erfaring som frisør. Han har flere år i træk arbejdet på modeugen, på hår og make up. Udover sin tid i salonen, køre han også gerne ud på fotoshoot, hår og make up ud af huset, hvis du eks skal giftes.

Hans

Hans har bestået svendeprøven i 2020. Hans har tidligere været ansat i Aarhus inden han fandt vejen til København. Hans er en der har fingeren på pulsen med hensyn til de nye tendenser og trends både når det gælder en ny frisk hår farve, frisure eller permanent. Men er også god til det mere klassiske look. Hans er et frisk pust til hverdagen.