Sund & grundig behandling af håret

Dameklip i København

Hos Frisør Græsborg finder vi sammen det perfekte look frem til dig
Vi har mange års erfaring med især dameklip, i mange frisurer og farvekombinationer. Vi giver dig en behagelig og stemningsfuld oplevelse, der samtidig giver dig det look du ønsker. Har du fuldstændigt styr på hvordan dit look skal være? Ellers rådgiver og vejleder vi dig ud fra vores ekspertise og vores professionelle baggrund. Vi har stort fokus på, at få det smukkeste frem i dig. Derfor kan du trygt stole på, at vi hjælper dig med at finde frem til det helt rette look for netop dig.

Dameklip København

Vi forstår, at håret og din frisure er en stor del af førstehåndsindtrykket og en vigtig det af hvad du gerne vil udstråle. Derfor er vi altid opdateret på den nyeste viden og teknikker, der kan få det look frem i dig, du måske ikke selv vidste var muligt. Så ligemeget om du skal have den helt store forvandling, eller have piftet den nuværende frisure op, er du altid velkommen til, at kigge forbi.

Vores døre er altid åbne for dig, der søger en tillidsfuld og dygtig frisør, der altid leverer den samme behagelige oplevelse. Det er vores helt store ambition, at kunne give dig en god og værdifuld service, der giver dig selvtillid og glæde i hverdagen. Derfor kan du trygt sætte dig i stolen og nyde din forvandling, når du kommer forbi vores frisørsalon.

Dameklip med farver

Hos Frisør Græsborg går vi meget op i, at kunne tilbyde professionel farvning af dit hår. Skal du have lavet striber eller bundfarve, så kan vi også klare dette. Så skal du have lavet den helt store makeover, eller blot have genopfrisket dit look, så kan vi sørge for dette. Hos Frisør Græsborg går vi ind for mangfoldighed og vi giver dig netop det udtryk, som du drømmer om. Vi er en frisør med plads til alle og derfor har vi sørget for en afslappende og behagelig atmosfære, hvor alle er velkomne.